Tip: origineel en persoonlijk kado voor de feestdagen (sinterklaas en kerst)

Geplaatst door Alyssa Gammoudy op

Zoek je een leuk sintkado voor in een schoen, surprise of voor bij het kadospel? Wat dacht je van een geurkaars? De Lushy Candles kerstcollectie is een origineel en luxe cadeau! Als de kerstboom nog niet staat, zal het huis nadat de sint weer richting Spanje gaat direct overgaan in de kerstsfeer. En een heerlijke geurkaars past daar uitstekend bij! 

foto kerstkaarsen

 

Deze kaarsen passen prima in een schoen. Ze zijn ook heel leuk in een surprise. En wat dacht je van een onderdeel van het kadospel?!

Er zijn drie geurkaarsen waaruit je kan kiezen:

Holly & Jolly

Een van de leukste activiteiten rondom de kerstdagen is een kerstmarkt bezoeken. Met als hoogtepunt lekker opwarmen met een grote mok Gluhwijn. Die geur lijkt over de hele markt aanwezig te zijn. Deze geurkaars ruikt naar vrolijk en knus. Holly & Jolly heeft een heerlijk kruidige kerstgeur, waarvan je direct trek krijgt warme truien en kerstliedjes. 

Top: sinaasappel, mandarijn
Hart: kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, roos
Basis: patchouli

 

Kerst kaars Holly & Jolly

Smells like Santa

Hoe zou de Kerstman ruiken? het kan niet anders dan dat er in huize Kerst op de noordpool de hele dag verse koekjes in de oven liggen, dus zou hij niet heerlijk naar kerstkoekjes ruiken? Wij denken van wel! 

Top:anijs
Hart:kaneel, kruidnagel
Basis:ahoornsiroop, karamel, vanille

Smells like santa

Bestel hier Smells like Santa!

Driving Home for Christmas

Met Driving Home for Christmas breng je de meest authentieke kerstboomgeur in huis, die je hebt meegemaakt. Haal het gevoel naar boven dat je hebt wanneer je onderweg naar huis bent om kerst te vieren met je geliefden.En nu steeds meer mensen een duurzame kunstboom hebben zorgt deze kaars ervoor dat je nooit meer de heerlijke geur van kerstboom hoeft te missen. Dat is lekker thuiskomen! 

Top: dennen, eucalyptus
Hart: dennen
Basis: dennen, cedarhout, sandelhout, Palo Santo, musk

Wanneer je drie kerstkaarsen bestelt, ontvang je 15% korting! 

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter