Een veilig alternatief voor geurkaarsen: geurstokjes

Geplaatst door Alyssa Gammoudy op

Vaak wachten mensen met kaarsen en lekkere geurtjes in huis tot het najaar. Zonde! Het hele jaar door verdien jij het om je huis lekker te laten ruiken. Maar wellicht als je kaarsen meer bij het najaar en de winter vindt passen, zijn geurstokjes een goede aanvulling op je geurencollectie. In onze optiek zijn er drie redenen om geur te gebruiken in huis:

1: het huis lekker te laten ruiken/ nare luchtjes tegen te gaan

2: je eigen stemming te beïnvloeden

3: beiden redenen hierboven genoemd.

Geur in huis, is een luxe die je jezelf mag gunnen. Kleine momenten van geluk. Daarbij zitten er ook voordelen aan geurstokjes waardoor in sommige gevallen geurstokjes een beter idee zijn dan een kaars. Vanaf nu heeft Lushy Candles geurstokjes van Atelier Gammoudy in het assortiment.

 

Kaarsen zijn niet alleen maar geweldig…

In de wc vond ik het gezellig een kaars te branden of een waxmelter aan te zetten. Tot ik een keer thuiskwam van een rondje winkels en mij realiseerde dat ik het huis was uitgegaan zonder die kaars te doven! Gelukkig geen schade maar ik schrok wel. Dat doen we dus niet meer.

Een ander voorbeeld van geurkaarsen en slechte combi vind ik kinderen… Nu in het atelier flink wat kaarsen gemaakt worden zit er ook regelmatig een geur bij die dochterlief lekker vindt en op haar kamer wilt… Ze is 14 maar toch vind ik het niet helemaal een prettig idee. Ook zij kan zo maar vergeten de kaars te doven wanneer zij haar kamer verlaat. Geurstokjes zijn een goede oplossing. Het staat supergezellig op haar wastafel en de gecombineerde gember en citrusgeur zorgt voor een aroma dat kalmerend werkt en de lucht in haar kamer van energie voorziet.

 

Geurstokjes: veilig, constant en decoratief

Conclusie: geurstokjes zijn een perfecte manier om een luxe en warme sfeer in huis te creëren, op plekken waar geurkaarsen geen goed idee zijn. De geurstokjes worden standaard geleverd met 7 stokjes. We adviseren te beginnen met 4, en deze na een week om te draaien. Ook heeft de plek waar je de geurstokjes neerzet, invloed op de snelheid waarmee het parfum opgaat. Zet ze voor optimaal gebruik op een plek op kamertemperatuur; een te warme plek boven de kachel of in continue direct zonlicht verkort de tijd dat je ervan kunt genieten.

 Bij Lushy Candles zijn geurstokjes verkrijgbaar voor 14,50 wanneer je het los koopt en het is een onderdeel van de me-time box die verkrijgbaar is voor 49,95. 

 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter