Een kaars en push-ups

Geplaatst door Alyssa Gammoudy op

Hier bij Lushy Candles zijn wij tegen geweld. Maar helaas komt 35% van de vrouwen ter wereld in aanraking komt met geweld. Daarom doe ik mee met de 35 challenge van ActionAid. Je zou kunnen stellen dat 1 op de 3 vrouwen uit onze omgeving allemaal zeker 1 persoon kennen die tot deze categorie behoort. ActionAid organiseert daarom de 35% challenge: op 25 november 35 push-ups doen. Ik doe mee en heb speciaal voor deze gelegenheid een geurkaars ontworpen: De 35% challenge kaars.

Een geurkaars om vrouwen te supporten, mag best heel vrouwelijk zijn

Deze geurkaars heeft een heerlijk, warme sinaasappel geur. In verschillende culturen staat de sinaasappel symbool voor vruchtbaarheid, hoe vrouwelijk? Maar deze vrucht staat ook symbool voor de kennis tussen goed en kwaad, hoe toepasselijk? Wist je trouwens dat citrusvruchten, dus ook de sinaasappel, werden opgedragen aan Venus, de godin van de liefde. Vrouwelijkheid, wijsheid en liefde. Alles waarvan we meer nodig hebben. Orange is de ultieme geur voor deze actie en Dit alles bij elkaar maakt voor mij de sinaasappel een heel vrouwelijke en krachtige vrucht. Hoe goed past dit bij de actie om geld in te zamelen voor de strijd tegen geweld tegen vrouwen? 

We komen in actie op de Internationale dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen

Tussen 1 en 25 November trainen alle deelnemers om op 25 November klaar te zijn voor die 35 push ups. Best lekker, fitter worden en geld inzamelen voor het goede doel: een echt win-win situatie. Waarom 25 november? Dat is de Internationale dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen. 35% van de winst gaat naar de Challenge. Wil jij meedoen maar doneer je liever alleen geld? Ga dan naar mijn actiepagina waar je direct 'geld in de pot' kan doen.  Let op! hier staat dat ik geen push-ups ga doen. Dat is wel zo... mijn spierpijn en ik lieg niet. Trouwens, klik hier voor de andere acties!

Over ActionAid

ActionAid is een internationale vrouwenrechtenorganisatie die strijdt voor een duurzame en gendergelijke wereld. In meer dan 45 landen werken we zij aan zij met mensen die een vuist maken tegen onrecht en die net als wij geloven in gelijke kansen voor iedereen.


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter